top of page

Post

Search

We’re renovating the Chantry Centre! Tell us your views



We have exciting news! The Chantry Centre is progressing our plans for a refurbishment project to modernise the internal spaces and improve the accessibility of the building.


The plans to renovate the Chantry Centre include creating a new accessible entrance to the side of the building which will enable access to the garden, café and main hall via a ramp. Planning consent was granted for this in December. The project will also involve a complete transformation of the front of the building, creating a bright, modern, and open multi-purpose space for the use of the local community.


We received some funding in 2018 for the project thanks to Stroud District Council Section 106 funding, however work has been delayed due to the pandemic and with the increase in costs we will need to raise more funds to complete the works.


Before we submit a planning application for the front of the building, we are keen to gather views from the local community about the design and we have been working closely with locally-based company Adapt Architects who have recommended the approach above. As you can see from the image, the proposal involves creating a glass-fronted multi-purpose open plan foyer at the front and cladding the ‘tower’ on the left.


We know that the Chantry Centre is much more than a building, we’re here for our community, so we’d really like your views, and your help to decide which materials you think would look best. We really value your feedback – please tell us which one of the three options below (corten steel, galvanised steel, or timber) you think would look best by voting below, or you can email us at feedback@chantrycentre.org


Thank you!


Which cladding do you think would look best?

  • Corten Steel

  • Galvanised Steel

  • Timber


All data will be processed in line with our privacy policy.


84 views1 comment
bottom of page